Руските пънкари "Little Big" стартираха предизвикателството #UNOVisionChallenge

Pinterest LinkedIn +

Руската пънк поп банда "Little Big" стартира предизвикателството  UNOVision Challenge в подкрепа на песента "Uno", с която ще представят страната си на "Евровизия 2020" (Eurovision Song Contest 2020). Предизвикателството изисква да запазиш безизразно лице, докато динамично движиш колене, както се вижда и в музикалното видео на песента, което вече е събрало над 24,5 милиона гледания, превръщайки се в най-популярното видео сред участващите в конкурса тази година.
 
#Unovisionchallange тръгна на 13 март и вече има над 55,3 милиона гледания и е на предела на счупи рекорда за най-много клипове, публикувани за един ден в TikTok.

В предизвикателството се включват и най-известните руски блогъри и знаменитости. Комичните танцувални движения бяха демонстрирани за пръв път от вокалистите на бандата Иля Прускикин и София Таюрская по време на изпълнение на живо в популярното вечерно руско токшоу "Вечерен Ургант".
 
"Little Big" ще представят "Uno" на живо на втория полуфинал на Евровизия, който предстои в Ротердам на 12 май 2020 г.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.