Вижте интересния клип на песента на "Coldplay" - "Biutyful"!

Pinterest LinkedIn +

"Coldplay" представи новото си видео към песента "Biutyful". Тя е част от последния албум на групата -  "Music Of The Spheres". 

Видеото включва разнообразен състав от кукли от "Jim Henson’s Creature Shop". То проследява съдбата на извънземна банда, наречена "The Weirdos", докато членовете й се превръщат от нечовеци, отритнати от обществото, в най-популярната група на планетата (ръководена от мениджъра Брус Кейкмикс).

Певицата на "The Weirdos" Ейнджъл Муун (Angel Moon) е редовен изпълнител в текущото световно турне на "Coldplay", пеейки "Biutyful" пред повече от милион души в Европа, САЩ и Латинска Америка през последните четири месеца.

Видеото е режисирано от Мат Уайткрос (Mat Whitecross), автор на редица класически видеоклипове на "Coldplay", сред които "Paradise", "A Sky Full Of Stars" и "Adventure Of A Lifetime".


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.