Вижте най-новия клип на "Coldplay" - "People Of The Pride"

Pinterest LinkedIn +

В навечерието на предстоящото си световно си турне "Coldplay" пуснаха официалното видео към песента си "People Of The Pride", част от хитовия им албум "Music Of The Spheres".

Режисирано от Пол Дъгдейл (Paul Dugdale), пулсиращото видео миксира запис на живо от изпълнението на бандата през октомври 2021 г. в "Climate Pledge Arena" в Сиатъл с дистопична анимация.

Световното турне на "Coldplay" започва в Коста Рика този петък. Пълен списък с концертите от Music Of The Spheres World е наличен на coldplay.com/tour. Турнето ще бъде съпътствано от инициативи за опазване на околната среда, който можете да намерите на coldplay.com/sustainability.


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.