Вижте клипа на "Let Somebody Go" от новия албум на "Coldplay" - "Music Of The Spheres"

Pinterest LinkedIn +

Британската рок група "Coldplay" издаде нетърпеливо очаквания от феновете девети албум "Music Of The Spheres". Бандата разкри и новото музикално видео към централната песен на албума - "Let Somebody Go", съдържащо писан на ръка текст от Крис и гост певицата Селена Гомес (Selena Gomez). 

Албумът "Music Of The Spheres" включва и сингъла "Higher Power", който за първи път бе пуснат на Международната космическа станция от френския астронавт Томас Писке (Thomas Pesquet) и бързо се превърна в световен хит.

Излизането на албума идва след като бандата анонсира глобално турне по стадионите за 2022 г. Пълният списък с концерти за Music Of The Spheres World Tour е достъпен на coldplay.com/tour. Анонсът за турнето бе придружен от обширен набор от инициативи за устойчивост и екологични ангажименти, включително намаляване наполовина на емисиите от въглероден диоксид и засаждане на дърво за всеки продаден билет.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.