Виж печелившите в конкурса на Music Space за саундтрак на комикса "Господарите на Вселената"

Pinterest LinkedIn +

На 14 декември 2011 година приключи конкурсът за саундтрак към новия български комикс "Господарите на Вселената", организиран съвместно от Music Space и издателство Grozen Entertainment. Целта на конкурса бе да бъдат избрани официален саундтрак на комикса, определен от жури, и бонус трак, определен чрез гласуване от потребителите на www.musicspace.bg

Получени бяха заявки за участие на 62 песни, повечето от които създадени специално за конкурса. Жури от Music Space и Grozen Entertainment избра официалния саундтрак и селектира 23 трака, между които се проведе гласуване сред потребителите на Music Space за бонус трак.

Песента, която бе определена за официален саундтрак, е:

Chiwawa - Junkies Of The Rhythm


Тя печели Голямата награда в конкурса:
1. Музикален анимиран видеоклип с кадри от комикса, който ще бъде изработен от Grozen Entertament в срок от 3 месеца след приключване на конкурса.
2. Песента ще влезе в диск, който ще бъде прикрепен към всеки един брой от тиража на комикса, както и към всяко електронно комикс издание. Комиксът ще се издаде многоезично и ще бъде разпространен и в други държави, освен България.
3. Авторите на песента ще получат 3% от коричната цена на всеки продаден брой на печатните издания на комикса, както и 1% от цената на всяко електронно негово издание, считани от пазарните премиери на комикса, за срок от 10 години.
4. Авторите на саундтрака ще бъдат включени във всяка една рекламна кампания на комикс проекта.
5. Авторите на саундтрака ще получат правото напълно безплатно да продават свой албум на сайта на Grozen Entertainment – в продължение на 2 години.
6. Гифт кард за покупки на стойност 50 лв. от магазина на Grozen Entertainment.

Песента, която събра най-много гласове в гласуването между потребителите и която ще влезе като бонус трак към комикса, е:

Ravenous - Electric Car (с 35 гласа)

Тя печели Наградата на публиката:
1. Песента ще влезе като бонус трак в диск, който ще бъде прикрепен към всеки един брой от тиража на комикса, както и към всяко електронно комикс издание за срок от 10 години. Комиксът ще се издаде многоезично и ще бъде разпространен и в други държави, освен България.
2. Гифт кард за покупки на стойност 50 лв. от магазина на Grozen Entertainment.

Крайни резултати от гласуването между потребителите за бонус трак към комикса "Господарите на Вселената"!

Петима от гласувалите потребители за бонус трак, изтеглени чрез томбола, печелят предметни награди от Grozen Entertainment:

Гифт кард за покупки на стойност 50 лв. от магазина на Grozen Entertainment:
Димитър Десков

Абонамент за продукцията на Grozen Entertainment през 2012 година:
toni stoev

Комикс "Господари на Вселената":
viktor todorov, Radina Dimcheva, Ема Козарева


Екипът на Music Space ще се свърже с печелившите чрез писмо на и-мейла, с който са се регистрирали в www.musicspace.bg, за да уточни как те ще получат своите награди.

Music Space и Grozen Entertainment изказват своята благодарност към всички музиканти и изпълнители, взели участие в конкурса, както и към всички гласували потребители.

Сподели.