Вихра: Иван не е глупак, а един много, много объркан човек!

Pinterest LinkedIn +

Дори и след месеци, неочакваната раздяла на популярния ТВ водещ Иван Христов и бившата му съпруга Вихра продължава да предизвиква редица коментари.

Темата бе засегната часове, след като тя бе оповестена официално за водеща на шоуто по TV7 – "Споделено с…", където замести попфолк звездата Камелия.

"Благодарна съм за всички положителни мнения и подкрепата от абсолютно непознати хора, но искам да уточня, че не приемам твърдения и определения като ‘идиот’ и ‘глупак’ за него. Аз не съм избрала глупак за баща на детето си.

В момента той просто е един много объркан човек", коментира Вихра в сутрешния блок на телевизията. Тя допълни, че въпреки преживяната болка от решението на Иван да я изостави заради връзката си с Ирина Сарачинова, все още го счита за голямата си любов.

"Иван беше голямата ми любов, няма защо да го крия. Няма и да го забравя, защото все пак имам дете от него. В крайна сметка, когато обичаш някого не само ЗАЩОТО, но и ВЪПРЕКИ, тогава вече говорим за истинска любов", завършва изповедта си Вихра.

Сподели.