Мая Савова и Венета Райкова в лют скандал директно в ефир в "Станция Нова"

Pinterest LinkedIn +

Още в първата си изява в телевизионния ефир, Жени Калканджиева попадна в изключително взривоопасна ситуация. Собственичката на модна агенция "Визаж" трябваше да впрегне всичките си усилия, за да успее да успокои страстите след скандала, в който попаднаха колежката й в "Станция Нова" Мая и гостенката им Венета Райкова.

Причина за конфликта стана стар брой на предаването "Горещо", в който участваше съпругът на Мая - Крум Савов. В предварителното интервю спортният журналист бе говорил за майка си, след което помолил Венета да изреже казаното от него при монтажа, но това така и не се случило.

Очевидно съпричастна с половинката си, Мая не криеше негативното си отношение към Райкова, която от своя страна допълнително я провокира, повдигайки темата.

Мая коментира, че според гостенката й явно няма етични граници, които не бива да се прекрачват, Венета пък отговори с това, че е в предаването, единствено, защото е поканена от Жени Калканджиева.

На финала тя се обърна към водещата с думите "Ти подходи странно, сякаш мен въобще ме нямаше". Когато пък Катерина Евро поздрави нея и Жени за интересния им гост, Мая презрително отвърна" интересен, интересен, колко да е интересен".

Сподели.