Жени Калканджиева заменя Вихра в "Станция Нова"

Pinterest LinkedIn +

Вече е ясно и кой ще замени бившата половинка на Иван Христов – Вихра в ефира на "Станция Нова". От 29 януари, на Мая Савова в рубриката "Съпругите" ще партнира добре познатата ни Жени Калканджиева.

Най-добре представилата се в конкурса "Мис Свят" през годините българка  обяснява решението си да се впусне в телевизионното поприще с мотива, че "непрекъснатото развитие е това, което дава истинска стойност на професионалния път на човека".

Шефката на агенция "Визаж" не крие, че вече е получавала предложения от различни медии и предавания, но това е първото, което напълно я удовлетворява едновременно като съдържание и формат.

Любопитно е, че с бъдещата й екранна половинка Мая се познават отпреди, но тепърва им предстои да изградят и силна професионална връзка, освен приятелската.

"Ще разчитам не само на нейната харизма, но и на подкрепата й от гледна точка на натрупания опит като телевизионен водещ", споделя Жени. Тя добавя, че наскоро ще открие и ново направление в модната си агенция – кастинг отдел, който ще набира актриси.

В тази връзка не отрича възможността самата тя да се снима в киното или в телевизионен сериал.

"Зависи от конкретното предложение, но с натрупания опит на модел, медийно лице и не на последно място артистичност, това би било още едно поле, в което бих могла да се пробвам", споделя новата водеща в "Станция Нова".  

Сподели.