Вихра се съблече гола в "Споделено с...", стана официално водеща на шоуто

Pinterest LinkedIn +

За да скъса напълно с миналото и да започне на чисто, може би най-коментираната ТВ водеща Вихра съблече своята сватбена рокля и остана само по клин в ефира на TV7.

Любимката на зрителите влезе в студиото на "Споделено с Вихра" не като водещ, а като гост на Тони Димитрова, за да сподели всички подробности около изневярата на съпруга си.

Тя сподели, че любовта й към него си е отишла след предателството му и че два месеца преди Иван да й признае, че има друга връзка, тя вътрешно е усещала неговата нестабилност.

Чаровната брюнетка сподели, че разводът й е започнал с фалстарт, тъй като е получила покана за бракоразводното дело с бащиното си име. Тогава нейният адвокат коментирал, че продуцентът е объркал имената й и че поканата не е отправена към нея.

Самата Вихра обаче споели, че в момента е изключително обидена на съпруга си, че той дълго е отричал, че има друга жена в живота му, знаейки, че я лъже.

В края на предаването тя благодари на TV7 и на продуцентите от !no frame media, че са й гласували доверие и й предоставят възможност да се развива, с което обяви официално, че още от утре поема щафетата като водещ на "Споделено с...".

Сподели.