Венета Стоилова промотира новия си проект "Вечна любов" в деня на Вяра, Надежда и Любов

Google+ Pinterest LinkedIn +

Певицата Венета Стоилова представя любовта като главен герой в новия си проект "Вечна любов". Изпълнителката промотира "най-влюбената" си песен, която се отличава с баладично звучене и оригинален текст, точно в деня на Вяра, Надежда и Любов.

"Вярвам в истинската любов" − споделя Венета Стоилова, според която това е единственото чувство, заради което си заслужава да се пее. − "Вярвам, че тя е истинска и може да съществува през времето и пространството. Хората, които изпитват такава любов един към друг, остават свързани завинаги. Тя съществува винаги в нас и около нас, навсякъде във Вселената".

"Вечна любов" е третият авторски проект на Венета Стоилова, след като бившата изпълнителка от B.Voices възобнови самостоятелната си кариера. Както и в предишното ù видео към песента "Истински ли си", Венета избра да работи под режисурата на Радослав Гизгинджиев. Негова е идеята снимките на приказния видеоклип да се позиционират в парк "Липник" до Русе. Изоставеното място довежда екипа до различни премеждия, но ефектът е неустоим.

"Беше вълшебно и красиво" − разказва Венета. − "В езерото имаше разцъфнали бели лилии, а водата беше покрита с водна леща. Уникално място!"

За вълшебното усещане допринася и разкошната визия на самата изпълнителка, дело на Волена Рангелова (коса) и Красимира Петкова (грим).

 

Сподели.