Лейди Гага се оттегля от музикалната сцена

Pinterest LinkedIn +

Поп дивата Лейди Гага обяви, че възнамерява да се оттегли от музикалната сцена след края на турнето си. Оттеглянето ще бъде за неопределен период от време, през който певицата ще се посвети на други свои проекти. Новината съобщи самата тя по време на филмовия фестивал в Торонто.

На специална пресконференция след премиерата на документалия филм "Gaga: Five Foot Two", посветен на ексентричната певица, тя каза, че ще си вземе почивка от музиката, но няма да спре да твори. По думите на изпълнителката причината за паузата е нуждата ù "да забави малко темпото" и да се излекува "от хроничната болка".

Преди седмица се наложи Лейди Гага да анулира концерта си в Монреал заради ларингит и инфекция на дихателните пътища, получени на концерт в Ню Йорк. Изпълнителката никога не е крила, че се бори с хронични заболявания, хранителни разстройства и депресия.

32-годишната певица, чието истинско име е Стефани Джоан Анджелина Германота, проби в музикалния бизнес още с дебютния си албум "The Fame". За 10-годинишната си кариера на музикалната сцена тя успя да запише 5 албума и да спечели безброй награди.


Сподели.