Лейди Гага се сгоди за своя импресарио Кристиан Карино

Pinterest LinkedIn +

Поп звездата Лейди Гага е приела предложението за брак на своя приятел и импресарио Кристиан Карино, съобщава американското списание за светски новини "US Weekly". Източници на медията разкриват, че двамата са се сгодили още през лятото, когато са получили благословията на бащата на ексцентричната изпълнителка.

Избраникът на поп рок сензацията е холивудски агент и бивш бодигард на Хари Стайлс, Майли Сайръс и Джъстин Бийбър. Двамата са заедно от 10 месеца, а за връзката им се заговори през февруари тази година.

Засега двойката не планира сватба, тъй като на преден план е максимално бързото оздравяване на звездната изпълнителка. През септември певицата отмени европейската част от световното си турне в подкрепа на албума ù "Joanne", след се наложи да постъпи в болница по спешност.

Носителката на "Грами" страда от фибромиалгия − болест, която причинява мускулни болки, умора и проблеми с паметта. Очакванията са в течение на около седем седмици Лейди Гага да премине интензивен курс на лечение, за да се справи с болките.

Това не е първият годеж на американската поп певица. Тя беше сгодена за бившия си приятел Тейлър Кони, с когото имаха почти 5-годишна връзка, но минатала година решиха да се разделят.

Сподели.