Венета Райкова към "полуделите си колеги": Ох, колко сте смешни и жалки!!

Pinterest LinkedIn +

Водещата на телевизионното шоу "Горещо" Венета Райкова се възмути от историите по неин адрес, които журналисти разпространиха в някои сензационни издания в интернет. Според гневния коментар, който блондинката помести в своя Facebook профил, информацията, че й предстои пластична операция, не отговаря на истината.

"ох, колко сте смешни и жалки!! пишете, че ще си правя операция на краката и слагате тази перфектна снимка??? нещо не ви се получи и този път!! благодаря все пак за рекламата, която ми правите преди старта на новото ни предаване в неделя!!", написа Райкова в социалната мрежа.

Водещата визира публикация, според която "емоционалната блондинка стяга багажа за нова козметична операция, след като за пореден път намери недостатък в себе си". Таблоидът дори цитира "близка дружка" на журналистката: "Венета Райкова е невероятна. Няма спиране, няма умора. На колко години трябва да стане, за да си седне на д-то, никой не знае. Непрекъснато говори каква е била като млада и какво я очаква сега. Ако не я познавах като добър човек, щях да кажа, че се има за безсмъртна".

"хахах!! Не съм очаквала някои "колеги" толкова да озлобеят и полудеят от новина, че от тази неделя започвам да водя и "Къщата на Нова"?? Дръжте си нервите милички, че на вас ще ви трябват разкрасителните процедури, за които лъжете, че аз съм си правила хахаха!! Или ви хвана страх ...., а мишоци?", написа Райкова в социалната мрежа по повод лъжите, които е прочела по свой адрес.

Венета Райкова е едно от дългогодишните лица на Нова телевизия и освен като водеща на седмичното предаване "Горещо" е позната и като участник в един от сезоните на Vip Brother. Тя остана вярна на медията в периода на големите ротации на популярни телевизионни личности между водещи телевизии у нас за разлика от колегата си Мартин Карбовски, който предпочете ефира на TV7.

Сподели.