Венета Райкова с ново предаване по Нова телевизия

Pinterest LinkedIn +

От тази неделя, 17 март, едно от лицата на Нова ТВ – Венета Райкова – ще увеличи екранното си присъствие в ефира на медията с два часа - времетраенето на новото предаване, което ще води всяка неделя от 14:00 ч. "Къщата на Нова" ще събира най-доброто от предаванията, новините и филмите на Нова ТВ в рамките на 120 минути.

"Къщата на Нова" се намира на добре познато на българската публика място – снимачната площадка на предаването е къщата на култовото риалити шоу Big Brother. През следващите месеци събитията там обещават да са също толкова горещи, колкото и в последния сезон на шоуто през есента на изминалата 2012 г., а изненадите на екрана ще бъдат поднесени с характерния почерк на водещата Венета Райкова.

Участничката в първия сезон на Vip Brother има за основна задача да представя програмната схема на Нова телевизия в цялостния й вид, ключови събития и интересни гости от седмицата, както и всичко онова, което е останало встрани от телевизионните камери.

38-годишната журналистка вече има зад гърба си 9 години в ефира на Нова телевизия. Тя е автор и водещ на телевизионния таблоид "Горещо", стартирал през 2004 г., който се излъчва всяка събота вечер.

Сподели.