Венелин Петков и Николета Маданска станаха родители

Pinterest LinkedIn +

Николета Маданска и главният редактор на "Новини, актуални предавания и спорт" в bTV Венелин Петков станаха родители. На 22 ноември се роди първородният им син Йоан.

Двамата журналисти никога не са афиширали връзката си, която според запознати продължава около четири години.

Николета е част от екипа на телевизията от 2015 г. Тя е дъщеря на Свобода Маданска - една от емблемите на спортната редакция на БНТ от 1994 г.
Николета Маданска

Венелин Петков е шеф на новините от 2014 г. насам. Той започва работата си в bTV като репортер и става един от емблематичните водещи на новинарските емисии още при създаването на телевизията преди 20 години. Т
ой е единственият български журналист, носител на престижната американска награда Пийбоди, присъдена му за филма "Опиум и рози".
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.