"Вечерното шоу на Слави Трифонов" започва от 4 ноември (видео)

Pinterest LinkedIn +

Телевизия "Седем осми", за която шоуменът Слави Трифонов съобщи, че ще създаде след 15 септември, ще стартира на 4 ноември. Това стана ясно от видео интервю, публикувано в социалните мрежи, в което Трифонов съобщава подробности за новия си проект.

от 19 часа. Това съобщи Трифонов в интервю, излъчено във Фейсбук страницата му.

Става ясно, че стартът ще бъде даден в 19 часа и в началото програмата ще бъде 5-часова. Засега не се предвижда да има новини и спортни емисии, но ще има авторско предаване, което ще се нарича "Вечерното шоу на Слави Трифонов" и ще се излъчва от 22 часа.

От изказването на водещия става ясно, че причините за отлагане на старта на телевизията са били различни пречки от административно и техническо естество.

Телевизията ще се разпространява по кабел и сателит, ще бъде безплатна за зрителите и операторите и ще се издържа от реклами.

Наскоро Слави Трифонов осъществи и другия си голям проект, който обяви при напускането си на bTV през лятото – създаването на партията "Няма такава държава".


Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.