Слави Трифонов обяви два нови проекта: телевизионен и политически

Pinterest LinkedIn +

Тази вечер беше сложена финалната точка на популярното развлекателно предаване "Шоуто на Слави". В края на шоуто водещият Слави Трифонов зарадва феновете си с дългоочаквани разкрития относно бъдещите му творчески планове.

Първата голяма новина беше, че след 15 септември 2019 г. Трифонов и колегите му ще стартират нов телевизионен проект, който ще бъде наречен "Седем осми". По всяка вероятност под "проект" се разбира създаване на собствена нова телевизия, но този детайл не беше уточнен. Водещият благодари на шефовете и служителите в bTV за времето, в което са работили заедно с предаването, но обяви, че той и колегите му се чувстват несвободни. Трифонов посочи и статистически данни, според които от 2002 г., когато "Шоуто на Слави" е стартирало, до момента България се е сринала от 38-мо до 111-то място по свободата на словото в света.

И ако новината за новия телевизионен проект някак си беше пробила път и преди официалното ù обявяване, втората беше по-скоро изненадваща. Шоуменът припомни, че преди време той и колегите му инициираха референдум, резултатите от които не бяха взети под внимание, и обяви, че управляващите са се подиграли с него и с 3,5 милиона българи, гласували на референдума. "Тогава обещах, че щом не можем да оправим нещата отвън, ще ги оправим отвътре", каза Слави Трифонов и обясни:

"Уважаеми зрители, аз съм последователен и никога не се отказвам по средата на пътя, затова ще създадем политически проект, който ще се казва "Няма такава държава", чрез който по законен начин всички решения на референдума ще бъдат превърнати в закон".

Дали това означава, че Слави ще участва в предстоящите месте избори през есента, предстои да разберем.
Очакваме да научим подробности около двата нови проекта.     

Междувременно от ръководството на bTV също споделиха няколко топли думи по повод финала на шоуто. "Тази вечер bTV ще излъчи последното издание на "Шоуто на Слави". Токшоуто с продуцент и водещ емблематичния Слави Трифонов забавляваше и ангажираше зрителите на bTV почти всяка вечер в продължение на цели 19 години и се превърна в телевизионен феномен! bTV е дълбоко признателна на целия екип, който стои зад "Шоуто на Слави", за професионализма и добрите резултати през годините!", написаха от телевизията в социалните мрежи.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.