Официално: Слави Трифонов обяви "7/8 TV" (видео)

Pinterest LinkedIn +

"Силата не е във властта. Силата не е в популизма. Силата не е в парите. Силата не е в един човек. Силата не е в една партия. Силата е истина!".

С това послание шоуменът, който отскоро е и лидер на партията "Няма такава държава", подсказа на последователите си във Фейсбук, че скоро могат да очакват новата му телевизия. От видеото, озаглавено "7/8 TV – скоро" и публикувано в социалната мрежа, се вижда и логото на телевизията, за която някои предполагат, че вероятно ще се излъчва онлайн.

Дотук видеото потвърждава информацията от това лято, когато Трифонов напусна bTV и в последното си предаване обяви, че телевизионният му проект "Седем осми" ще стартира след 15 септември и че неговият девиз ще бъде "Силата е в истината".

Конкретни подробности за началото на програмата и за това къде ще може да бъде гледана все още не се обявяват.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.