"Вечерно училище" тръгва по кината от септември

Pinterest LinkedIn +

Месец септември неизменно буди безброй асоциации, свързани с думата "училище". Такава е и най-новата комедия на продуцента Уил Паркър ("Ченге за един ден") "Вечерно училище", в която зрителите ще станат свидетели на безброй необичайни ситуации.

Първият трейлър на филма ни запознава с Теди Уокър (Кевин Харт), който полага всички необходими усилия, за да завърши гимназия, когато вече е 30-ина годишен. Въпреки безбройните трудности, които се изправят на пътя му, той намира стимул да се върне в гимназия "Педмънт" и най-накрая да се превърне в неин достоен възпитаник.

"Вечерно училище" обещава много забавни моменти и един атрактивен сюжет, в който група неудачници са принудени да предприемат какви ли не мерки, за да се дипломират, но за нищо на света не пробват изпитания и неостаряващ метод, доказан с времето – просто да учат.

Звездата във филма е Кевин Харт ("Ченге за един ден"), който се превръща в своеобразен лидер на групата и "мозък" на всяка следваща "операция" по осъществяване на крайната цел.

Във "Вечерно училище" участват още Тифани Хадиш, Роб Ригъл, Тарън Килам и Романи Малко, а продуценти са Кевин Харт чрез компанията му "HartBeat Productions" и Пакър с неговата "Will Packer Productions".

Филмът ще е в кината от 28 септември.

Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.