Вдовицата на Шарлопов: свали траура, свали дрехите, свали шофьора му!

Pinterest LinkedIn +

Година и три месеца след смъртта на милионера Стефан Шарлопов съпругата му има нов живот.

Наскоро тя премахна траура от външния си вид. Траура в душата си явно е заличила отдавана, защото през последните месеци медиите бълват каква ли не информация за случващото се около богатата наследничка.

Днес блондинката, която според различни източници има в сметките си между 150 и 300 млн. лева, е готова да покаже и новия мъж в живота си.

И ако мнозина са очаквали Бояна да премине към следващия чичко-паричко, то те са в пълна грешка. Избраникът на сърцето на вдовицата е... семейният шофьор.

Явно социалният статус на новия мъж в живота й не я притеснява, пишат медиите. Боряна, която е майка на четири от петте деца на Шарлопов, разполага с достатъчно финанси, за да осигури приличен живот и за двамата.

Въпреки че в интервю преди време вдовицата коментира, че не бърза да се влюбва повторно, сляпата неделя явно я е стигнала бързо след кончината на съпруга й.

Докато Шарлопов беше жив, Бояна беше изключително скромна, обрана в изказа и визията си. Сега обаче блондинката разцъфва за нов живот. Съвсем наскоро тя пусна свои снимки по бански, с които тотално разгорещи мрежата. Близки до богатото семейство коментират, че синеоката дама е сменила тотално гардероба си. Драстично е скъсила дължината на роклите и полите си. Дрехите й са в пъти по-предизвикателни и сексапилни, допълват близки.

Явно Бояна настина е готова да премине в друг етап на живота си.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.