Ванко1 връща усмивката на социално слаби

Pinterest LinkedIn +

Преди близо месец феновете на R&B музиката бяха изненадани с новината, че любимецът им Ванко1 сменя амплоато и стартира нов бизнес проект - V1 Dental Clinic. Той инвестира и менажира своя дентална клиника, чието официално откриване се състоя през изминалата съботна вечер със стилен коктейл. На него присъстваха отбран кръг от гости, сред които се отличиха Николета Лозанова и Кристина Патрашкова. 

Събитието премина под звуците на цигулки, в исизкана атмосфера и бутикови алкохолни напитки. 

Истинската кулминация на вечерта, след същинското освещаване на клиниката, бе речта на Ванко1, която разчувства всички присъстващи:

"Не всичко е пари! Аз и екипът на V1 Dental Clinic отговорно заявяваме, че всеки понеделник до края на живота ми, ще помагаме чрез дентални процедури на социално слаби, напълно безвъзмездно!" 

Той призова всеки, който има нужда или познава някой нуждаещ се от стоматологично лечение, да се свърже с екипа чрез e-mail: [email protected], за да се планира в графика и да заповяда на адрес: гр. Пловдив, ул. "Драгота" 11. 

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.