В интернет се появиха снимки на новата "седмица" на BMW

Pinterest LinkedIn +

BMW също стана жертва на "теч" на информация в интернет. В мрежата се появиха официалните прес снимки на новата версия на 7-ма серия, съобщи "Motor1".

Те бяха публикувани от BMW Blog и показват новата предница на фейслифтнатия модел. Както и другите модели на компанията, "седмицата" ще се предлага в няколко версии с различни брони. Сред тях е и М Sport версията със спортен пакет, брони и др. Ще се предлага и M760Li с V12 двигател.

Основните промени по модела са визуални. Той има доста по-различна предница спрямо настоящата седма серия. Предницата следва новата философия на марката, че "бъбреците" трябва да са много по-големи и да привличат погледа. Ако преди характерните за всяко BMW "бъбреци" на предната решетка бяха дискретни и намекваха, че това е BMW, сега те "крещят" този факт.

Променени са и фаровете. Те следват тенденцията, която беше въведена от 3-та и 5-та серия с по-мека форма и акцентиране на "очите". Формите на предния капак също са леко променени с допълнителни извивки.

Задницата е почти същата, като единствено бронята е в стил, който да подхожда на предницата. Официалната премиера на модела се очакваше следващата седмица.

BMW този път не успя да я запази в тайна, защото в социалните мрежи от няколко дни има снимки на колата от ексклузивните ѝ предварителни премиери за специални клиенти. Снимките повече загатваха елементите, но сега "течът" не оставя нищо скрито от екстериора на колата.
Сподели.

Относно автора

Занимавам се активно като автор и репортер изцяло в сферата на технологиите от лятото на 2005 г. насам. Работил съм за няколко популярни специализирани издания, например сп. Digital, както и като репортер за в. Капитал и dnevnik.bg.