"Uriah Heep" ще свирят в София на 6 февруари 2019 г.

Pinterest LinkedIn +

Новината вече е потвърдена – музикантите от "Uriah Heep" ще зарадват българските си фенове с концерт на 6 февруари 2019 г. в зала "Универсиада". Датата в София е част от европейското турне на легендите, което стартира догодина.

През септември излезе 25-тият пореден албум на групата, озаглавен "Living the Dream". За него рокаджиите споделят, че съдържа всичко, което направи "Uriah Heep" легендата, която групата е към днешна дата – рок, страст, мощ и хармония. 

"Uriah Heep" изгряват на музикалната сцена  през 1969 г. Оттогава досега са продали над 45 000 000 албума по света, свирили са в над 60 държави, правят по 125 концерта годишно. В САЩ са били подгрявани от  банди като "Kiss", "ZZ Top", "Foreigner" и дори "Earth, Wind & Fire", което е дало тласък на кариерата на тези велики групи. "Uriah Heep" е първата западна рок група, която свири в затворения дотогава СССР. Това се случва през 1987 на стадион в Москва, който събира 180 000 гладни за рок фенове. Същото важи и за България, Чехословакия, Полша.Плакат за концерта на
България обаче заема специално място в историята на групата. Емоционалната връзка между музикантите и българските им фенове е особено силна, тъй като именно тук възниква традиция, вдъхновена от вселенския им хит на "July Morning". Затова и рок легендите обещават специален концерт за българските си фенове, с който заедно да отпразнуват половин век на сцената!

Билетите вече са в продажба онлайн и в мрежата на "Евентим", а някои от местата, на които можете да ги намерите, са бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, "Orange", "Usit Colours", магазин "Яко", магазини "На тъмно", "Office 1 Superstore", билетната каса на "Евентим" на ул. "6-ти септември" в София, билетен център НДК, Двореца на културата и спорта във Варна, билетната каса пред общината в Пловдив.

До 11 ноември включително цената на билетите ще е 40 лева. След това и до деня на шоуто – 45 лв.
При налични места в деня на шоуто и на място в залата входа цената ще е 50 лв.

Сподели.