"Uriah Heep" ще свирят безплатно в Ямбол

Pinterest LinkedIn +


Рок легендите от "Uriah Heep" ще зарадват феновете си в Ямбол с безплатен концерт на 2 юни. Събитието е кулминация на тържествата, посветени на празника на града.

"Uriah Heep" ще свирят на площада пред общината на града. Концертът е с начален час 20.00 и е подарък да всички жители и гости на Ямбол, съобщава metalhangar18.com. Освен шедьовъра "July Morning" феновете ще могат да се чуят и други култови парчета като "Easy Livin", "Wizard", "Gipsy, Sunrise", "Look at Yourself "и мн. др.

Първото гостуване на британците в България беше през 1988 г. И ако си мислите, че ветераните се готвят да се пенсионират, сте доста далеч от истината. В момента те работят по новия си албум "Living The Dream", който ще излезе през септември. 
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.