Урбанистичен арт фестивал в София

Pinterest LinkedIn +

В периода 27 - 29 Февруари, на 2 сцени в София ще протече урбанистичния арт фестивал - Underground U:nighted, с участието на над 40 артисти с представления на живо, DJ- и VJ- сетове. Целта е да се представят широка гама от електронна, електро-акустична, компютърна музика, условно разделена по стилове в различните дни.

Идеята, стояща зад "Underground U:nighted" е да обедини и представи на едно място, в три последователни дни всички хора, формални и неформални организации, стоящи зад оределенията "ъндърграунд електронна сцена", "ъндърграунд култура" в България.

Аудио материалите, които ще бъдат представени на мини фестивала, ще са в унисон с тематични визуални експерименти на различни мултимедийни артисти, работещи в съответните среди в страната и извън нея.

"Underground U:nighted" ще се състои на 27, 28 и 29-ти февруари в клуб "Deep Down", София, който ще бъде разделен концептуално на 2 помещения, умишлено наречени "хол" и "кухня". За целта ще бъде открито допълнително пространство, неизползвано досега за подобни цели, но подходящо според организаторите и участниците, за съответните музикално-визуални презентации.

Зад "Underground U:nighted" стоят Рorno BPM - българска организация от DJ и продуценти на ъндърграунд електронна музика.

Инфо: www.pbpm.net/uu
Сподели.