Уникални дуетни изпълнения на Grammy Awards 2006

Pinterest LinkedIn +

Mary J. Blige ще пее с U2, а Кристина Агилера (Christina Aguilera) ще солира на джаз пианиста Хърби Ханкок (Herbie Hancock) по време на 48-мата ежегодна церемония по връчване на наградите за музика Grammy, съобщиха организаторите във вторник (24 януари).

Също уникални дуетни формации ще представят Keith Urban (Кейт Ърбан) и Джейми Фокс (Jamie Foxx), които ще излязат съответно с Фейт Хил (Faith Hill) и Кание Уест (Kanye West). Участието на последния в шоуто, редом с това на Марая Кери (Mariah Carey) и Джон Леджънд (John Legend), Академията за звукозаписни изкуства и науки, която връчва наградите, обяви по-рано.
 
Всички гореизброени са с номинации за Grammy, като последните трима имат по цели осем. Церемонията ще се състои на 8 февруари в Лос Анджелис, ще определи победителите в 108 отделни категории и ще бъде предавана пряко по CBS и онлайн.
 
Също вчера станаха известни и първите знаменитости, които ще представят номинациите и ще връчват статуетките. Това са кънтри дуото Big & Rich, носителят на две награди Oscar - Том Ханкс (Tom Hanks), и любимецът на критиката Терънс Хауърд (Terrence Howard).
Сподели.