Уейн Рууни, Тео Уолкот, Петър Чех хващат стиковете за голф в Tiger Woods PGA Tour 13

Pinterest LinkedIn +

Сравнително малко известен факт за Уейн Рууни е, че освен да вкарва голове за Манчестър Юнайтед и националния отбор на Англия, 26-годишният плеймейкър е способен да вкара топка с пъти по-малка от футболната със стик, вместо с крак (глава и т. н.), и в дупка, вместо във футболна врата.

В действителност доста от колегите му от Премиършип могат да бъдат видени да разпускат, ако това може да се каже за игра, изискваща отлична физическа форма и голяма концентрация, на игрището за голф. Това обяснява (ако на някой изобщо са му нужни аргументи) включването както на Рууни, така и на халфовете на Арсенал и Манчестър Сити - Тео Уолкот и Джеймс Милнър, и вратаря на Челси Петър Чех в едно от двете ексклузивни DLC-та към предстоящата Tiger Woods PGA Tour Golf 13, бонус за всеки, който закупи играта през Blockbuster преди премиерната й дата – 30 март 2012 г.

Освен с възможността да свалят от XBOX Live и PlayStation Network цитираните футболисти  и отбивката в цената в размер на 7 британски лири (43 вместо 50 английски лири), потребителите, които закупят предварително Tiger Woods PGA Tour Golf 13 през сайта на британската верига магазини, ще могат да се сдобият с други четирима спортисти, този път американски, за които голфът е по-скоро облигатно занимание – боксьорът Шугър Рей Леонард, хокеистът Джеръми Рьоник, баскетболистът Дуайт Хауърд и ръгбистът Маршал Фолк.

Tiger Woods PGA Tour 13 ще се появи по рафтовете на европейските търговски обекти на 30 март, а ексклузивните DLC-та на Blockbuster ще станат достъпни 45 дни по-късно.

Сподели.