Обявиха ново DLC към Warhammer 40K: Space Marine

Pinterest LinkedIn +

Нова порция с добавено съдържание за първата игра на Relic от Warhammer 40,000 сериите в жанра екшън от трето лице, Space Marine, ще излезе за PC, PlayStation 3 и Xbox 360 на 25 януари, обявиха издателите на поредицата – THQ.

Закупувайки пакета (срещу 800 Microsoft Points / US$9.99), наречен The Dreadnought, играчите ще придобият достъп до още три мултиплеър карти – Desolation, Dome Mechanicus и Chem Refinery, няколко нови постижения и трофеи, и ще отключат нов режим на игра.

Наречен Dreadnought Assault, същността му се изразява в надпреварата между отборите за достигането и завоюването на определено централно място от картата. Първият отбор, който изпълни успешно тази цел, ще придобие контрол над тежко въоръжения с Assault Cannon / Auto Cannon, Meltagun и Power Fist. Dreadnought, който ще му носи точките, генерирани от съответните места по картата. Щом Dreadnought бъде унищожен, на игралната карта ще се появи нова целева локация, откъде да бъде придобит.

В допълнение към Dreadnought Assault, всички играчи ще придобият достъп до още нов режим на игра. Наречен Capture and Control Mode, той ще може да бъде стартиран на всяка мултиплеър карта на Space Marine и както става ясно от името му, ще се изразява в завоюването и дефанзивата на локации по картата с цел трупането на точки.

Феновете на играта, издадена от THQ през септември миналата година, ще могат да закупят и нови пакети със скинове, наречени Iron Hands Pack и Death Guard Pack. Цената на всеки от тях ще бъде 240 Microsoft Points / US$2.99.

Сподели.