Уеб гуруто на Lady Gaga идва в България за SeeMe 6

Pinterest LinkedIn +

Като специален гост-лектор на шестото поредно издание на музикалната конференция SeeMe, което ще се проведе в София на 8-9 октомври, у нас ще пристигне гуруто на онлайн маркетинга на редица световни поп звезди като Lady Gaga, Бийонсе, Адел (Adele), Ke$ha и Питбул - Гоги Гупта.

Те, както и много други имена от музикалния бизнес, търсят отговори на въпросите: как да покажеш своя музикален продукт на възможно най-много хора и да предложиш максимум забавление на феновете си в YouТube?; как се постига оптимално присъствие онлайн с минимален маркетинг бюджет?; хората са "харесали" продукта и фен страницата ти – ОК, а сега накъде?; защо писането в твоята Facebook страница не е достатъчно и какво още трябва да се случва там?; възможно ли е да създадеш сензация за една нощ само чрез магията на глобалната мрежа?.

На тези и на много други въпроси звездите откриват отговор в професионалните решения и маркетингови стратегии на Гупта Медиа - най-реномираната онлайн агенция в света, специализирана в музикален дигитален маркетинг, чийто основател е именно Гоги Гупта.

"Ние сме музикални маниаци и технологични циници. Ние сме амбициозни ентусиасти, големи мислители, художници-фантасти, аматьори диджеи и груби шегаджии" - така се самоопределя екипът на Гупта Медиа.

Гоги Гупта е основател на Гупта Медиа и уважаван маркетолог в музикалната индустрия, както в Америка, така и в останалата част на света. Той е доверен стратегически съветник на най-влиятелните мениджъри на звукозаписни гиганти, музикални фестивали и телевизионни канали.

Неговата лекция със заглавие Digital Marketing for the Music Industry. You can do it! е на 8-ми октомври от 16:30 часа в Sofia Live Club.

Сред останалите гост-лектори по време на конференцията SeeMe 6 са:

Мартин Елбърн, Великобритания, Glastonbury Festival - Музикални фестивали: Как да предоставим най-доброто музикално преживяване (Дизайн на събития, планиране и реклама) – 9-ти октомври, 13:00 часа, Studio 5.

Нийл Гафни, Великобритания, EMI Music Publishing, Executive Vice President, Global Services - Новите измерения на музикалната индустрия - 8-ми октомври, 13:00 часа, Sofia Live Club и Предизвикателства и възможности в музикалния издателски бизнес - 9-ти октомври, 15:00 часа, Studio 5.

Кели Анастасопулу, SONY, Дигитално бизнес развитие за Югоизточна Европа, Гърция - Музика и мобилни технологии - повече от забавление - 10-ти октомври, Sofia Live Club.

Улрик Кан, Швеция, EMI Music, Vice President Commercial DevelopmentЛегални дигитални алтернативи в музикалната индустрия - 8-ми октомври, 15:00 часа, Sofia Live Club.

Сред гостите е и James Cridland, радио футуролог и управляващ директор на Media UK. Кариерата му основно се гради в радиото и по-конкретно - дигиталното присъствие и новите платформи, където то може да просъществува - 9-ти октомври, 16:30 часа, Sofia Live Club.

Специален акцент по време на музикалното събитие на Югоизточна Европа е първият в света дансинг, който генерира енергия от танцуващите хора – Sustainable Dance Floor. Тази енергия се превръща в електричество по специално разработена технология. Дансингът реагира интерактивно под влиянието на танцуващите хора.

В резултат на това светлината на дансинга в реално време показва ефекта от танца. Всеки танцуващ, чрез движенията си, създава светлина в своята част от дансинга, което показва, че е генерирал енергия и е допринесъл за това енергийно преживяване. Той ще бъде в София специално за SeeMe 6 на 8-ми, 9-ти и 10-ти октомври пред Sofia Live Club.

След старта си през май 2006 г., South-East European Music Event (SeeMe) се превърна в основно събитие в региона както за професионалисти от индустрията, така и за музикални фенове. Отчасти фестивал, отчасти конференция, отчасти място за срещи и контакти SeeMe събира на едно място музикални и бизнес лидери, които са винаги стъпка напред в непрестанно променящия се музикален пазар.

SeeMe успя да се превърне в сериозно международно събитие с ярък и разнообразен спектър от дейности. SeeMe дава възможност на изгряващи таланти да предоставят своята музика и проекти в рамките на клубната парти програма.

За последните 5 години SeeMe събра заедно повече от 2000 специалисти, които посетиха конференцията, фестивала, наградите и други SeeMe събития. Повече от 150 световно признати говорители в над 120 сесии и панелни дискусии обмениха знания, know-how и визия за бъдещето на музикалния бизнес, продуценството, продажбите, правата и много други горещи теми, свързани с музикалния свят.


Сподели.