Участвайте във филм на Ридли Скот: заснемете своя 25-ти юли и се включете в лентата!

Pinterest LinkedIn +

Легендарният продуцент Ридли Скот и режисьорът и носител на "Оскар" Кевин Макдоналд ви канят да участвате в инициативата им "Животът в един ден": документален филм, който разказва за един ден на Земята и ще остане в историята. Именитите творци ви приканват да заснемете деня си на 25 юли и да качите заснетия материал на адрес https://lifeinaday.youtube, за да получите шанс да се включите във филма.

"Лесно е да се включите: на 25 юли вземете камерата или смартфона си и снимайте своя ден. Можете да заснемете обикновен ден - как отивате на работа, как общувате със семейството или с приятелите си. Или пък можете да покажете нещо специално - вашия сватбен ден или някоя новина, която бихте искали да споделите, например раждането на бебе. Можете да ни покажете града си, каквото и да било около вас или нещо, за което се борите.

Друга възможност е да заснемете някого, когото смятате за интересен, и да прекарате деня си с него.

Освен това бихме искали да ни покажете или да ни кажете отговорите на тези четири въпроса:
* Какво обичате?
* От какво се страхувате?
* Какво бихте искали да промените - в света или в собствения си живот?
* Какво имате в джоба си?

Най-важното е всичко да бъде лично. Споделете какво е важно за вас. Това е ваш филм.

Можете да се запишете между 25 юли и 2 август. След като записванията приключат, екип от изследователи и редактори ще прегледа получените видеа. Ако вашата лента бъде използвана във филма, който ще бъде направен, екипът ще се свърже с вас по-късно тази година".

Ридли Скот е британски продуцент и кинорежисьор, носител на награди "Златен глобус", БАФТА, "Еми" и др., номиниран е за три награди "Оскар". По-голям брат е на режисьора Тони Скот. Сред известните му филми са "Пришълецът" (1979 г.), "Блейд Рънър" (1982 г.), "Гладиатор" (2000 г.), "Ханибал" (2001 г.), "Небесно царство" (2005 г.), "Робин Худ" (2010 г.) и др. От 2015 г. има звезда на Холивудската алея на славата. Творецът е и рицар-бакалавър от 2003 г. заради приноса си към британската филмова индустрия.


Сподели.