Вижте новата УНИКАЛНА къща на Джей Ло и годеника й (МНОГО СНИМКИ и подробности)

Pinterest LinkedIn +


Въпреки че се нуждаят от друга къща колкото гълъб има нужда от курсове по салса, Дженифър Лопес и Алекс Родригес са си закупили нов имот за близо 1,4 милиона долара в нашумелия отскоро сред звездите квартал Енчино – Лос Анджелис.

Уникалният дом предлага привлекателна комбинация от съвременно и ретро обзавеждане в ранчо-стил от миналия век.

Новата жилищна придобивка на Джей Ло и Алекс обхваща сравнително скромните 204 квадратни метра и е далеч по-скромна от многото други къщи на двойката. Затова се предполага, че е закупена като инвестиция или пък смятат да ощастливят някой роднина с нея.

Построена през 1948 г., но обновена значително, червената покривна конструкция е с неопределено архитектурно наследство и включва достатъчно съвременни удобства.

Външните стени на едноетажния дом са в кремав цвят. Домът разполага с обширна комбинирана всекидневна със сводест таван от дърво и включва камина с дървена мантия.

Инсталирана тази година, изцяло новата отворена кухня разполага с пепелно сиви шкафове, централен остров и средни неръждаеми уреди. Френските врати свързват кухнята директно с покрит вътрешен двор, където има достатъчно място за хол или трапезария. Има обособен гараж, достъп до който се осъществява чрез дискретна алея от затворен тип на задната страна на имота.

Къщата предлага и две спални за гости, които споделят голяма баня.

Освен новата си къщичка в Енчино, Лопес и Родригес продължават да поддържат огромната си колекция от първокласни недвижими имоти, която включва разкошно имение в Bel Air - закупено от Лопес за 28 милиона долара, имот Хемптънс, пентхаус на стойност 20 милиона долара в квартал на Манхатън, грандиозно имение в Маями и още, и още…

Сподели.

Относно автора

Автор и филолог с близо 15-годишен опит като репортер и редактор във вестник, а по-късно - главен редактор в интернет издание. Иначе пише от малка. Пише стихове, пише за мечтите си и за всичко, което я вдъхновява. Обича да пътува. Обожава да пътува. Не си представя живота без пътуване. И вдъхновение.