Азис: Мамка му, не знам какъв любовник е Папи Ханс!

Pinterest LinkedIn +

Две от най-ексцентричните звезди на българския музикален хоризонт записаха общо парче. Азис и Папи Ханс предизвикаха такива вълнения с общото си парче "Тясно", към които Avtora.com няма как да остане равнодушен.

Текстът, естествено, е повече от провокативен, както можете сами да се убедите от следния откъс:
С ледени целувки номера отбиваш,
а после с другия чаршаф се завиваш.
Спиш до мен.
Гориш за мен,
но като се порежа,
не кървиш за мен.
Ти си с мен.
Но не съвсем.
Много скоро ще си моя бивш проблем.

Не лъстивите думи обаче предизвикаха вълна от коментари, а именно неочакваната колаборация между попфолк иконата и младата звезда от поп сцената. Мнозина заподозряха, че двамата са обвързани не само професионално и, меко казано, певците обменят и флуиди.

На неприличните намеци отвърна Азис, който уведоми последователите си във Фейсбук, че за съжаление няма представа какъв любовник е Папи Ханс.

"Хора,какво значение има дали Папи Ханс ме е ч***л ?! Защо не можете да слушате песента без да задавате най-тъпия въпрос на света?! Нашата песен е революция, откъдето и да я погледнеш. Не е нужно да я харесате, както и да ме питате какъв любовник е той. Ами не знам, мамка му! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ,НЕ ЗНАМ!", написа Принц Азис.

Защо мнозина си помислиха точно обратното, можете да разберете от видеото към песента:

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.