Ubisoft обявиха Prince of Persia, Rabbids и Assassin's Creed игри за iOS

Pinterest LinkedIn +

Prince of Persia, Rabbids Go HD и Rabbids Go Phone Again, и Assassin's Creed: Recollections са сред току-що обявените iOS заглавия от Ubisoft, които ще излязат преди края на 2011 г. Само преди седмица френската компания издаде тихомълком друга игра от света на Assassin's Creed – Multiplayer Rearmed, но по отношение на геймплея двете заглавия нямат нищо общо.

Според GameInformer Recollections представлява реалновремева виртуална стратегическа настолна игра с 20 сингълплеър мисии с общо игрово време между 8 и 10 часа и мултиплеър режим, чиято основна цел е колекционирането на карти с персонажи, които след това да бъдат надвити.

Що се отнася до двете заглавия от Rabbids сериите, чиито главни герои са вятърничавите зайци с огромни диастеми от вселената на Рейман, склонни да крещят с повод и без повод и да се обличат в шантави костюми, първото от тях ще е iPad ексклузивно, а второто ще бъде предназначено за собствениците на iPhone и iPod Touch.

Целта на "играещия", независимо дали ще предпочете Rabbids Go HD или Rabbids Go Phone Again, ще е да се подлудява своя питомец като го гъделичка, подмята и разтърсва, или пък да се фотографира с него чрез камерата на съответното устройство и да споделя кадрите със своите приятели във Facebook.

Prince of Persia за iOS е директен порт на HD римейка на Gameloft на оригиналната side-scrolling класика на Джордън Мешнър от 1989 г., издаден в PSN и XBLA през 2007 г. Геймплеят ще включва три режима - Normal Attack, Time Attack и Survival и ще се осъществява чрез стандартните тъчскрийн контроли. Точните дати на издаване на всички изброени заглавия предстои да бъдат обявени.

Сподели.