Worms сменят базуките със стикове за голф на PC и iOS терен

Pinterest LinkedIn +

Популярната екшън походова стратегическа поредица Worms на британското независимо студио Team17, чиято продукция включва още заглавията Superfrog и Alien Breed, ще се сдобие с още едно попълнение при това още другата седмица с появата на Worms Crazy Golf на PC, PS3 и iOS.

Както подсказва заглавието й, новата игра за войнствените розови червейчета, чиято цел досега винаги е била да елиминират по всевъзможни повече или по-малко садистични начини всички представители на противниковия отбор, ще бъде съсредоточена върху различен тип занимание, а именно – голф.

Вместо с базуки, чукове, гранатомети и прочее оръжия, героите на Worms Crazy Golf ще разполагат с малко бяло топче, което да изстрелват по посока следващата дупка, изчислявайки прецизно силата и параболата на отправения удар.

За разлика от европейските потребители на PSN, живущите в Северна Америка ще трябва да почакат цели две седмици по-дълго от играещите на другите две платформи, споменати по-горе.

Цените на играта все още не са ясни, а какво по-конкретно представлява геймплеят разкрива току-що разпространеният трейлър, чието действие се развива на картата Pirate Cavern Course.

Сподели.