Излезе нова безплатна iOS игра от Assassin's Creed сериите

Pinterest LinkedIn +

Без каквото и да било предизвестие в App Store се появи съвсем нова игра, базирана на хитовата адвенчър историческа поредица на Ubisoft Аssassin`s Creed, наречена Multiplayer Rearmed.

Безплатна за даунлоуд, играта следва стандартния бизнес модел на монетизация чрез микротранзакции, а както подсказва заглавието й, акцентът в нея е мултиплеър геймплея, обслужван от Game Centre чрез WI-FI или 3G връзка с интернет. Пак чрез него потребителите автоматично участват в ранкинг класация и могат да споделят постиженията си чрез социалните мрежи, електронна поща или sms.

Освен онлайн и в мрежа, Rearmed може да се играе и офлайн, в тренировъчен сингълплеъ, както и в PvP режим с още един играч чрез Bluetooth връзка.

По отношение на геймплея, целите на играчите се свеждат до това да се скрият по-умело от противниците си и да съумеят да ги издебнат като използват тълпите от хора и околната среда по най-добрия възможен начин. Последната е доста разнообразна – сред включените в играта локации са Йерусалим, Венеция, Сан Донато и др.

Чрез микротранзакции, играчите могат да превърнат героите си в отлично екипирани машини за убиване, влизайки в някой от образите от Brotherhood или предстоящата Revelations, както и да усъвършенстват специалните си умения.

Ubisoft издадоха iPhone игра от AC сериите и в първата половина на 2010 г. Озаглавена Assassin's Creed II Multiplayer, подобно на Multiplayer Rearmed тя има top-down перспектива на игра и поддържа мултиплеър с капацитет от четирима души.

Сподели.