Турнето на "Iron Maiden" ще мине през София на 13 юли

Pinterest LinkedIn +

Още шест европейски града добавят "Iron Maiden" към своето турне "Legacy Of The Beast 2022". Един от тях е и българската столица. Шоуто ще бъде в зала "Арена Армеец" в София г. на 13 юли 2022 г.

Специални гости на шоуто ще бъдат "Lord Of The Lost", а билетите влизат в продажба на 6 декември след 10 часа на ticketstation.bg. За членовете на фен клуба на "Iron Maiden" ще има и ексклузивни предварителни продажби.

Шоуто "Legacy Of The Beast" получава изключително одобрение от фенове и медии като най-екстравагантното и зрелищно изпълнение в кариерата на бандата до момента. То вече е гледано от над два милиона души по света, а сет листът му включва любими от десетилетия парчета. Освен някои от най-големите хитове на "Iron Maiden" на концерта за пръв път ще прозвучат на живо парчета от последния студиен албум на групата – "Senjutsu", който дебютира под #1 в България.

"Следващото лято най-сетне ще можем да направим голямото европейско турне "Legacy Of The Beast", което трябваше да се случи през 2020 г., но се наложи да отложим два пъти! Щастливи сме, че успяхме да добавим още концерти в няколко страхотни източноевропейски страни, включително Украйна, където не сме свирили никога! Планираме някои промени в продукцията и сет листа, за да включим парчета от новия албум "Senjutsu" – така ще направим "Legacy Of The Beast Tour 2022" дори още по-впечатляващ и грандиозен. Все пак, бъдете сигурни, че ще включим всички хитове и ключови елементи от първоначалния ни замисъл за турнето – легендарния "Spitfire", огнехвъргачката, гигантския Икар и всичко останало! Разбира се, ще разтърсим ситуацията с един нов "Senjutsu свят", в който Еди ще има сериозна конкуренция", споделя мениджърът на групата Род Смолууд (Rod Smallwood).

Вокалистът на "Мейдън" Брус Дикинсън (Bruce Dickinson) добавя: "Нямаме търпение да се завърнем в Европа догодина и сме много щастливи, че успяхме да добавим София и други източноевропейски градове със страхотни фенове. Развълнуван съм от новите елементи на сцената и да споделим с вас какво сме подготвили. Цялата група много се забавлява по време на турнето "Legacy" и с удоволствие се връщаме, за да свирим на живо и да се видим с всички Вас отново!".

Пълен списък на новите европейски дати:

22 МАЙ ХЪРВАТИЯ ARENA ZAGREB
24 МАЙ СЪРБИЯ БЕЛГРАД, STARK ARENA
26 МАЙ РУМЪНИЯ БУКУРЕЩ, ROMEXPO OUTDOOR
29 МАЙ УКРАЙНА КИЕВ, VDNG
13 ЮЛИ БЪЛГАРИЯ СОФИЯ, АРЕНА АРМЕЕЦ
16 ЮЛИ ГЪРЦИЯ АТИНА, СТАДИОН OLYMPIC

Цялостната продукция и сет лист на турнето The Legacy of the Beast са вдъхновени от безплатната игра за мобилни устройства със същото име, налична за iOS и Android на www.ironmaiden.com/play.
Сподели.