Tristania избраха продуцент за новия си албум, качват парчета онлайн

Pinterest LinkedIn +

Скандинавската група Tristania е разкрила подробности около продуцента, с когото ще работи по предстоящия си догодина албум. На официалния сайт на групата присъства следното съобщение:

"Групата чувства, че е крайно време да разкрие малко повече подробности около предстоящия си албум.

Най-вероятно ще го записват през март догодина; междувременно се радват да съобщят, че той ще бъде продуциран от Валдемар Сорихта (Waldemar Sorychta), работил с групи като Lacuna Coil, Tiamat, Samael.

През последната седмица те работиха заедно с него в студиото по предпродукцията на парчетата. Съвместната им работа явно върви чудесно и те са вече убедени, че той е съвършеният продуцент за тях, за да успеят да постигнат възможно най-добрите резултати.

Тъй като Валдемар Сорихта е бил продуцент на едни от любимите им метъл албуми ("Ceremony of Opposites" на Samael, "Wolfheart" на Moonspell и "Wildhoney" на Tiamat), те още предварително знаеха, че той е превъзходен продуцент. Но за тях беше голямо облекчение да открият и че работата им заедно върви добре. В края на краищата стана видно, че той е точно това, което са се надявали.

Tristania са сигурни, че планираният за догодина албум ще бъде страхотен. Песните, което са вече завършени, са много яки, а като се прибавят към това и уменията на Валдемар, всички вярват, че албумът ще е усмъртителен."

Междувременно на сайта на Tristania могат да се чуят едно цяло парче и три мостри от последния албум на групата, "Ashes", който излезе в началото на тази година.

Сподели.