Reel Big Fish тръгват на турне с Goldfinger. Чуйте 17 парчета online

Pinterest LinkedIn +

Култовата ска банда Reel Big Fish обяви, че догодина тръгва на съвместно турне с колегите си от Goldfinger. То ще започне на 5 януари 2006 г. в Портланд, щата Орегон, и в него ще се включат и групите Zebrahead и Bottom Line.

Турнето на Reel Big Fish и Goldfinger е озаглавено The Deep Freeze Tour, става ясно от сайта на първите, а двете групи ще свирят заедно близо пет години след последното си съвместно турне. То ще премине през Вашингтон, Айдахо, Юта, Колорадо, Невада и, естествено, Калифорния.

Две са нещата, които превръщат този своеобразен реюниън в забележително събитие: първото - завръщането на оригиналния китарист на Goldfinger Чарли Полсън (Charlie Paulson), който ще свири с групата за първи път от 2001 г. насам. Второто е завръщането на вокалиста-тромпетист на Reel Big Fish Скот Нопфелщайн (Scott Klopfenstein), комуто се наложи да си вземе почивка от концертите през септември т.г. поради здравословни причини. По това време групата беше на международно турне в подкрепа на последния си албум "We're Not Happy 'til You're Not Happy".

Reel Big Fish имат и една запланувана концертна дата точно на Нова година в Коста Меса, Калифорния, а след края на турнето си с Goldfinger ще продължат със Zebrahead, като преминат за цял месец концерти във Великобритания и Ирландия.

17 парчета на Reel Big Fish може да чуете тук.

Сподели.