Тръмп разгневи продуцентите на "Игра на тронове"

Pinterest LinkedIn +

Плакат с надпис "Санкциите идват" се появи в акаунта на Доналд Тръмп в Туитър. Това разгневи продуцентите на хитовия сериал "Игра на тронове", чийто първи епизод е със заглавие "Зимата идва".

На плаката американският президент е облечен с тъмносин бизнес костюм и червена вратовръзка и върви с извърната наляво глава. С публикацията си той отбелязва възстановяването на санкциите срещу Иран, отменени с ядреното споразумение от 2015 г., от което Вашингтон впоследствие се оттегли.

Сериалът "Игра на тронове", чийто последен осми сезон ще се излъчи догодина, е най-награждаваната телевизионна поредица в историята на американските награди "Еми". От телевизионната компания "HBO" веднага отговориха на президентския колаж с въпрос: "Как се нарича злоупотреба с търговска марка на дотраки (измислен език на фантастичните племена, бел. авт.)?".
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.