Появиха се подробности за сюжета и първи кадър от снимките на финала на "Игра на тронове"

Pinterest LinkedIn +

Изданието "Entertainment Weekly" публикува първи кадър на актьорите от снимачната площадка на финалния сезон на фантастичната сага "Игра на тронове". Снимката, направена специално за корица на списание, се появи в Twitter. На нея се вижда, че главните герои Денерис Таргариен и Джон Сноу,  любовници и роднини, се оказват на север.

Game of Thrones 8
 
Изпълнителният продуцент на сериала Брайън Когман разказва в интервю за списанието, че в последния сезон всички персонажи и отделни сюжетни линии "ще се съберат заедно, за да се противопоставят на общия враг, да се справят със собственото си минало и да направят морален избор пред лицето на неминуемата смърт".

През юли представителят на канала HBO Кейси Блойс обеща, че за финала на фантастичната сага "ще се говори дълго". "Едно от най-добрите неща, излъчвани по телевизията, ще бъде завършено по подобаващ начин", отбеляза той.

Снимките на осмия сезон на "Игра на тронове" приключиха в началото на юли тази година. Премиерата на сезона е планирана за пролетта на 2019 г. Първият сезон беше излъчен от НВО през 2011 г
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.