Това ли е съвършената фотосесия на Rihanna за Vogue? Преценете сами (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Rihanna отново застана пред камерата, но този път не за нов видео проект, а за нова съвършена фотосесия за списание Vogue UK.

Облечена от глава до пети в пролетната колекция на Tom Ford, с минимално количество грим и небрежна прическа, изпълнителката изгрява за четвърти път на корицата на модната Библия. А и е напълно заслужено, защото тя е от този тип жени, които дори да навлекат най-нелепата дреха, биха изглеждали впечатляващо.

Но докато кадрите на барбадоската красавица несъмнено имат стойност, то и интервюто към тях ни дава възможност да станем поне за кратко част от света й. Тя говори за враждата си с Beyonce, за стойностната музика и за висшата мода.

Изданието набляга на факта, че Beyonce пусна новото си парче Formation в седмицата, която албума на Рири Anti постепенно покоряваше класациите. За едни това е преднамерена стъпка, но за изпълнителката на Work става въпрос за случайност.

След като издаде доста хитови парчета, Rihanna заявява, че напълно си е заслужила правото днес да прави каквато си иска музика и е горда от това. А се развива успешно и на друго поприще – модата. Съвсем наскоро представи пред публиката новата си колекция, която е разработена за бранда Puma.

Сподели.