Ариана Гранде пее песни на Rihanna и Shakira във видео, което трябва да видите

Pinterest LinkedIn +

Това, че музикалната компания на Jay-Z не е в напълно цветущо медийно и финансово здраве, е ясно, затова и комиците от Saturday Night Life се притекоха на помощ! Ариана Гранде се яви като музикален гост на тв шоуто и се превъплъти в образа на срамежлива стажантка, която с неподозираните си музикални умения успява да се измъкне от критична ситуация. В скеча Гранде бързо и съвсем успешно имитира някои от най-култовите женски гласове в музикалния бизнес – като започнем от Бритни Спиърс, минем през Шакира и стигнем до Селин Дион и Уитни Хюстън. Съвсем невзрачната на пръв поглед "стажантка" Ариана скрива шапката на всички, когато си отваря устата! Както и танцови умения,с които омайва колегите си от офиса на TIDAL! Дребна, но талантлива, тя успява да спаси компанията от поредния провал, поне на шега!

Това, че музикалната компания на Jay-Z не е в напълно цветущо медийно и финансово здраве, е ясно, затова и комиците от Saturday Night Life се притекоха на помощ!

Ариана Гранде се яви като музикален гост на тв шоуто и се превъплъти в образа на срамежлива стажантка, която с неподозираните си музикални умения успява да се измъкне от критична ситуация.

В скеча Гранде бързо и съвсем успешно имитира някои от най-култовите женски гласове в музикалния бизнес – като започнем от Бритни Спиърс, минем през Шакира и стигнем до Селин Дион и Уитни Хюстън.

Съвсем невзрачната на пръв поглед "стажантка" Ариана скрива шапката на всички, когато си отваря устата!

 

Както и танцови умения,с които омайва колегите си от офиса на TIDAL!

 

Дребна, но талантлива, тя успява да спаси компанията от поредния провал, поне на шега!Сподели.