Хитове на Rihanna и Justin Bieber, както не сте ги чували от Ейми Адамс и Джими Фалън

Pinterest LinkedIn +

Джими Фалън не хаби време и ресурси и винаги гледа да вкара гостите на шоуто си в някой майтап. Този път жертвата е Ейми Адамс, а играта – руска рулетка с микрофони. Грабваш един и не си сигурен точно какво ще излезе от устата ти като звук – я роботски вой, я тънък хелиев гласец. Талантливата Адамс открива смело с дълбок бас и се вживява като Rihanna. Фалън не й остава длъжен и докарва един напълно прилично писклив Джъстин Бийбър с неговото "Sorry". А за десерт и двамата се вкарват яко в джаза с див дует и се раздават от сърце.

Джими Фалън не хаби време и ресурси и винаги гледа да вкара гостите на шоуто си в някой майтап. Този път жертвата е Ейми Адамс, а играта – руска рулетка с микрофони. Грабваш един и не си сигурен точно какво ще излезе от устата ти като звук – я роботски вой, я тънък хелиев гласец.

Талантливата Адамс открива смело с дълбок бас и се вживява като Rihanna. Фалън не й остава длъжен и докарва един напълно прилично писклив Джъстин Бийбър с неговото "Sorry". А за десерт и двамата се вкарват яко в джаза с див дует и се раздават от сърце.


Сподели.