Това е изненада! Новият Джеймс Бонд - Даниъл Крейг се ожени за Рейчъл Уайз

Pinterest LinkedIn +

На това му се казва изненада! Две от големите имена в британската и холивудска киноиндустрия се ожениха на тайна церемония - Даниъл Крейг (Daniel Craig) и Рейчъл Уайз (Rachel Weisz). Новината свари неподготвени редица медии, които все още само подозираха за евентуалната връзка на новия Джеймс Бонд и носителката на Оскар за The Constant Gardener.

Слуховете за романтична афера между двамата се появиха още през февруари по време на снимките на съвместния им филм Dream House, в който (по ирония на съдбата) играят съпрузи.

За актрисата това е първи брак, въпреки че има син от режисьора Дарън Аронофски (Darren Aronofsky), с когото дълго време живяха на семейни начала, докато за Крейг - втори, след развода с Фиона Лоудън през 1994 г.

На сватбата, която е е състояла тайно за пресата в Ню Йорк, са присъствали само децата им - 18-годишната му дъщеря Ела, четиригодишният син на Уайс - Хенри и още двама тайнствени членове на семействата, чиито имена са запазени в тайна.

При всички положения обаче, можем само да ръкопляскаме - агент 007 за пореден път доказа, че е твърде неуловимо за широката публика. 

Сподели.