Николета Лозанова и Валери Божинов се ожениха на пищна церемония в Правец

Pinterest LinkedIn +

Вярвате или не, вече е факт! На 9 октомври в Правец се състоя светското събитие на годината - футболният национал Валери Божинов и Miss Playmate 2006 Николета Лозанова официално сключиха брак в луксозния петзвезден хотел "Риу" в Правец, собственост на петролния бос Валентин Златев.

Сред гостите, уважили сватбената церемония, които наброяваха близо 200 души, бяха Азис, Лияна, рапърът Ванко 1, бившата "Мис България" и собственичка на модна агенция "Визаж" Жени Калканджиева, Коцето с половинката си Надя, Miss Playmate 2009 Златка Димитрова, звездите от "Пайнер" - Мария и Цветелина Янева, Устата, бившият главен редактор на Playboy и FHM Георги Неделчев и много други.

Виж снимки от сватбата на Николета Лозанова и Валери Божинов

На тържеството не присъстваха съотборниците на Валери Божинов от представителния тим по футбол, които спазиха заръката на шефа на БФС Боби Михайлов и селекционера Михаил Мадански, да бъдат по стаите си в 22:00 часа.

За сметка на това, последният поднесе на младоженците подарък от името на целия отбор - икона на Света Богородица със златен обков и огромна кошница с цветя.

Самият Валери Божинов бе избрал за церемонията стилен костюм на Dolce & Gabbana, а Николета Лозанова - рокля, модел на Вивиан Уестууд, за който се говори, че струва 10 хиляди долара и може да бъде видян в пълнометражния филм "Сексът и градът".

Е, Валери и Николета вече са съпрузи, а съвсем скоро се очаква да станат и родители - по непотвърдена информация, бебето им се чака на бял свят през април.

Сподели.