Tiger Woods PGA Tour 12 излиза за PC и Mac на 6 септември

Pinterest LinkedIn +

Четири години изминаха от последния рилийз на игра от сим-спортната поредица на Electronic Arts, базирана на шампионата на Професионалната голф асоциация, за PC и Mac. Когато през март 2011 г. издадоха Tiger Woods PGA Tour 12 за конзолите, EA отново неглижираха феновете на този спорт сред потребителите на персоналните компютри, които подобно на почитателите на Националната хокейна лига и Националната футболна лига (на САЩ), са поставени в неравностойно положение спрямо собствениците на PlayStation 3, Wii и Xbox 360 през последните години.

Сега обаче, Electronic Arts с гордост обявяват, че още през септември справедливостта ще възтържествува и PC и Mac потребителите ще могат да започнат да играят за първи път в историята на поредицата Мастърс-а в Augusta National Golf Club, слушайки коментара на Джим Нанц.

Сред другите новости в PGA Tour 12 са дебютите на голфърите Рики Фаулър, Буба Уотсън и Зак Джонсън. PC и Mac версиите на играта ще се продават на цена от $39.99 и ще включват тримесечен абонамент за PGA Tour Online. Настоящите абонати на уеб-базираната игра от своя страна ще могат да закупят Tiger Woods PGA Tour 12 с 25% отстъпка при предварителна поръчка от Origin.

Сподели.