The Expendables 2 Video Game идва това лято за Xbox 360, PS3 и PC

Pinterest LinkedIn +

Кооперативен аркаден екшън шутър, базиран на горещо очакваното продължение на екшън блокбъстъра The Expendables, ще излезе това лято за Xbox 360, PlayStation 3 и PC. The Expendables 2 Video Game ще бъде издадена от Ubisoft и ще въвлече играчите в сценарий, предшестващ хронологията на събитията на действието в The Expendables 2.

Четирима играчи ще могат да обединят усилия, влизайки в персонажите на Силвестър Сталоун (Барни Рос), Долф Лундгрен (Гънър Дженсън), Тери Крюс (Хейл Сезар) и Джети Ли (Ин Янг), в изпълнение на опасна мисия по спасяването на отвлечен милиардер.

Кооперативният мултиплеър ще е достъпен както в локална мрежа, така и онлайн. Локациите ще варират от сомалийската пустиня до джунглите на Бирма, а освен да изсипват тонове муниции срещу враговете си, играчите ще могат и да влизат в скоростни надпревари с превозни средства.

Цената на играта не се споменава в анонса на Ubisoft, но се предполага, че ще е в диапазона $10-$15. Премиерната й дата също предстои да бъде фиксирана, но както обикновено при tie-in продукции, идеята е да се появи горе-долу едновременно с филма. Неговата дата на издаване е 17 август 2012 г.

Сподели.