Hero Academy излиза за PC през август с Team Fortress 2 Team

Pinterest LinkedIn +

Хитовото free-to-play iOS заглавие на Robot Entertainment, Hero Academy, скоро ще се сдобие с PC порт, достъпен през дигиталните платформи, в това число Steam. Походовата стратегия, издадена за iOS устройствата, по-рано тази година, ще дебютира в онлайн маркета на Valve на 8 август.

Освен по контролите, PC версията, закупена през Steam, ще се отличава от мобилната с ексклузивния отряд от Team Fortress 2 персонажи, включен в нея.

Подобно на iOS потребителите, PC играчите ще могат да се сдобият с допълнителни отбори чрез платени транзакции. Всеки придобит отбор ще е достъпен и през двете платформи - Hero Academy за PC ще поддържа кросплатформен мултиплеър.

Нещо повече – за всеки допълнителен отбор даденият играч ще бъде възнаграден със специфичен аксесоар, който ще го очаква в инвентара му в Team Fortress 2. Закупувайки базовата версия на PC изданието, играчите ще се сдобият още с The Council Team – същия, включен в безплатната iOS версия. Останалите, налични в iTunes, са Dark Elves, Dwarves и Tribe.

Hero Academy представлява класическа походова стратегия с подобно на шахматна дъска игрално поле и асинхронен мултиплеър, позволяващ едновременното провеждане на няколко битки с различни противници.

Сподели.