Излязоха Meet the Pyro и Pyromania DLC за Team Fortress 2

Pinterest LinkedIn +

В първите три дни на тази седмица Valve проведоха поредната масирана Team Fortress 2 кампания, включваща издаването на ъпдейт с добавено съдържание и последното видео от Meet the Team уеб сериите - Meet the Pyro.

Създаден със собствената кинематографична технология на Valve – Source Filmmaker, която предстои да бъде представена официално по-късно тази година, Meet the Pyro се фокусира върху едноименния офанзивен клас игрални персонажи от Team Fortress 2.

С издаването на безплатния Pyromania DLC пакет във вторник, Pyro се сдоби с ново оръжие – Scorch Shot, който не само отблъсква набелязаната мишена назад, но обхваща в пламъци всички врагове, намиращи се в определен радиус около въоръжения с него персонаж.

Освен Scorch Shot, Pyromania включва нови оръжия за класовете Scout, Sniper и Soldier – по две за първите два и един за последния, и добави нов геймплеен режим, наречен Special Delivery (придружен със съответната карта Doomsday и 11 постижения). Въпросната специална пратка (Special Delivery), която двата отбора конкурентно се опитват да доставят първи на Poppy Joe, всъщност е Australium, който е нужен на Poppy Joe, за да се изстреля в космоса.

Що се отнася до Source Filmmaker, с която са създадени късометражните филми от Meet the Team - предполага се, че е въпрос на време с тази технология да бъдат създадени пълнометражни филми по Team Fortress и Half-Life. Съоснователят на Valve, Гейм Нюъл, декларира становището си, че единствено производителите на игри са способни да адаптират свое заглавие в качествена кинопродукция.

Преди броени дни бе съобщено, че създателят на "9", Шейн Акър, работи по нов филм, използвайки Source Engine – технологията зад Portal, Left 4 Dead и Half-Life. По-вероятно е обаче да става дума именно за неговата разновидност Source Filmmaker.


Сподели.