Terraria отново е No.1 в Steam, DiRT 3 дебютира под No.3

Pinterest LinkedIn +

Двуизмерният ролеви екшън сандбокс адвенчър Terraria на независимото гейм студио Re-Logic, който дебютира под No.1 в класацията на най-популярната дигитална дистрибуторска платформа, е No.1 по продажби и в актуалното издание на Steam Top 10.

Играта поддържа както сингълплеър, така и кооперативен и PvP мултиплеър, генерира различни светове, съдържа конструктивни и крафтинг елементи и ще бъде ъпдейтвана безплатно - и всичко това само за $10.

Непроменена остава и втората позиция в класацията, която отново е във владение на ролевата игра The Witcher 2: Assassins of Kings, произведена от полското студио CD Projekt, а веднага след нея се нарежда новоиздадената девета игра от рейсинг поредицата Colin McRae – DiRT 3, която дебютира под No.2 в официалната класация на най-продаваните игри (на физически носител) на Острова.

Заглавието, поставено на трето място преди седмица – шутърът от първо лице Brink, е застрашено от изпадане от Топ 10 (нещо, което вече се случи с Duke Nukem Forever), намирайки се на десета позиция, непосредствено пред Far Cry Complete и делукс изданието на Assassin`s Creed 2. В средата на класацията са поставени игрите Prince of Persia (Complete Pack), Fable III, Total War: SHOGUN 2 и Portal 2, чийто саундтрак може да бъде придобит безплатно в дигитален формат от официалния сайт на фантастичния пъзел екшън.

Сподели.